Амбіції, енергія та бажання змінити світ: як Олександр Присяжнюк спілкувався зі студентами ЗНУ

А ми продовжуємо ділитися досвідом. Цього разу провели навчання для студентів Запорізького національного університету. А саме – кафедри готельно-ресторанного бізнесу.

Як відкрити свій ресторан:
– як обрати локацію для ресторану
– як сегментувати свою ЦА
– як знайти правильне приміщення
– хто потрібен для запуску проєкту
– як обрати шеф-кухаря
– як зрозуміти, чи якісна франшиза і багато іншого майбутнім рестораторам розповів бізнесмен, засновник ресторану Monica Bellucci (фіналіст премії СІЛЬ), ресторан італійської піци MONKEY pizza & bar, Олександр Присяжнюк.

Було конструктивно, інтерактивно і пізнавально. Слухачів ставало все більше і більше. Питання звучали все частіше. Студенти показали високий рівень підготовки та зацікавленості.

«Коли я відкривав свої перші ресторани, то прокладав собі шлях самостійно. Навчався на помилках. З моїх 12-ти бізнесів, ресторанний – найскладніший.

Я понад шість років в цьому бізнесі. За цей час я зробив безліч неправильних кроків. Ціна лише однієї помилки дорівнює, приблизно, 1000 $. Тому зараз, пройшовши складний шлях і усвідомивши, що саме «працює», я хочу цими знаннями поділитися. Важливо зараз, поки ви лише розпочинаєте свій шлях, розібратися, що ефективно, а що ні», – повідомив бізнесмен.

Щоб бесіда видалася більш пізнавальною, ми привезли шеф-кухаря ресторанів Олександра Присяжнюка – Роберто Амаролі. У Роберто колосальний досвід. Він працював в кращих ресторанах світу – Італії, Парагваю, Туреччини, Греції, відзначений зірками Мішлен.

«Ресторан – це вибір, який ти робиш раз і назавжди. Ти всього себе присвячуєш цій справі. Але натомість отримуєш в тисячу разів більше – подяка і радість на очах у людей. Це найцінніше», – додав Роберто.

Навчайся із нами!

Прес-служба девелоперської групи «R1»